låångsamt

Långsam dag idag. Vill jobba. Hoppas att de snart behöver vikarie:) Dags att anmäla sig till högskoleprovet också... lika bra att göra det trots att det inte brukar gå så bra första gången av det man har hört. Sen ska jag skicka in ansökan till olika utbildningar jag är intresserad av. Det blir spännande och jag ser fram emot att komma igång med nånting på riktigt... om jag kommer in.

Lyssnar på Jack Johnson - better together, live versionen på youtube! Min favorit låt. Snyggt med munspel. Tänker på sommar, barfota, och grässtrå i munnen. Längtar efter sommar! Eller snö. Inte det vi har nu, regn och några plusgrader. Tog en långpromenad idag. Lera och geggamojja i skogen. Mina gympaskor är inte vita längre.

Igår åt jag frukost hos Karin. Det var verkligen skönt att träffas och prata en massa... det betyder så mycket! Sen träffade jag mamma och fixade lite grejer, tränade och åkte hem... ringde lite samtal.. Jag hoppas att dom hör av sig från Stens choklad också, jag skulle bli en utmärkt godisförsäljare :)

Snart blir det middag, och träna! Ha en fin kväll.


Mammakväll

I fredags hade jag och mamma tjejmyskväll. Vi gick en lång promenad, åkte och hyrde film, handlade... skippade godiset och unnade oss därför varsin tidning... sen lagade vi god mat, satte på oss pjamas och kollade på tjejfilm :) bläddrade i tidningar och åt fruktsallad. En riktigt mysig kväll.

Petter kom hem igår från Chamonix. Känns som han varit borta en månad, trots att det bara var en vecka! Idag var vi på möte och sen åkte vi och tittade på festlokalen till bröllopet.. åt mat hemma hos Bergs och kom på en massa idéer! Nu börjas det, och det blir lite pyssel. Roligt!!:)

Ny vecka imorgon. Ska ringa dagis och säga att jag kan rycka in som vikarie igen när det behövs!

Go natt!

Mrs Bean

image195Onsdag: Idag var jag och pärlan, min bil, ute på äventyr. Efter en dag i Sthlm gick jag till Landstingets parkering där jag hade ställt min bil. Parkeringen ligger precis bredvid Sveaplan och parkeringarna till matvaruaffären där. Så jag backade ut och min tanke var att köra ut på en liten väg som går runt hela Sveaplan för att komma ut till rondellen vid bensinmacken... ja, ni vet hur det ser ut hoppas jag. Tog direkt vänster ut på den lilla vägen... trodde jag. Efter ett tag började jag tänka "hmm.. det här känns inte helt rätt" och tillslut hamnade jag borta vid bussholmsplatsen då jag skrämde slag på en gångare med hund och insåg att "det här var verkligen inte rätt!!". Jag körde på en gång/cykelväg!!! Som tur var gjorde jag ingen impulsgrej och körde över trotoaren och bussholmsplatsen för att komma ut på den riktiga vägen, utan backade tillbaka hela vägen och började om. PINSAMT. Tur att det var mörkt och att jag hade mössa på mig... ifall jag skulle träffa på den stackars gångaren på stan (eller arbetsintervju!!) nån dag. Haha skönt att man kan skratta åt sig själv...

Torsdag: Som om det inte räckte med den lilla insidenten igår!! Idag blev jag stoppad av två sjudagar-människor på jakt efter ett lätt byte som inte kan säga nej, alltså jag. Hade precis parkerat och tänkt gå och träna när dom övertalade mig att ställa upp på några små frågor och en bild. Imorgon kommer hela Eskilstuna veta att jag kuggade första gången jag körde upp, varför jag kuggade osv. Dessutom bjuder jag (fast mest dom) på en mycket osmickrande bild! Jippi.

"The future"

Detta är min favorittavla i heeela världen;) den lilla handen är jag och den stora är Gud! Kanske är en känd bild, jag vet inte? Någon som vet vart man kan få tag på en förstoring? Köpte den förra året med Julia när vi var på konstmuséet med våran klass. Det var en känslosam dag som vi efter att vi varit på konstmuséet ägnade åt djupa samtal och en kopp kaffe... kommer ihåg det... det var så fint.

Tänk va lite man vet om sin framtid egentligen... det är ganska spännande. Den här veckan och förra har jag sökt jobb och kollat upp olika utbildningar jag ska söka! Undrar vad jag gör i höst? Antingen kommer jag in på någon utbildning (och frågan är vilken), eller så gör jag det inte... och då gör jag ju antagligen något annat som jag inte har en aning om just nu. Och vart kommer vi att bo? Hm, lite jobbigt känns det men mest spännande. Tror att det kan bli bra oavsett. Just som dagsläget ser ut så vet jag inte vad jag gör om en vecka. Men det hoppas jag ordnar sig snart... :)

Idag har jag träffat Karin. Hon är helt otroligt bra. Mitt lugn i stormen. Har tränat och varit på ungdomsråd också. Bussen till Kittelfjäll v.8 är typ fullsatt... tror det blir grymt! Ser fram emot en massa bus och skoj. 

Tjingeling... 

Fredagmorgon

Burr va kallt det är idag! Vaknade tidigt imorse vilket jag tror var bra så att man kommer igång lite. Tog med mig mitt tecke ner till soffan och åt frukost där framför Nyhetsmorgon... pappa hade tänt en brasa också så det var lite extra mysigt! Det är verkligen något jag uppskattar i det här huset, öppna spisen som sprakar och värmer. Gick och la mig en stund till och har nyss gått up för andra gången.. hehe... fast jag somnade aldrig. Ska snart åka in till stan och hämta upp Petter, sen ska vi träna.

I eftermiddag ska jag träffa Karro och äta lunch hade jag tänkt. Vi var så duktiga i förrgår och lagade mat åt 50 st hungriga teamare. Stinker fortfarande lök om fingrarna och på kläderna!! Men jag tycker att vi lyckades ganska bra med vårat storkok.
 
Sen ska jag träffa Hannah & Lillit på Sylvia. Det ska bli så mysigt!! Var alldeles för länge sen. Det börjar bli dags att anmäla sig till dansen för den här terminen också... hmm... kanske bara blir hiphop i vår för min del.

Ikväll ska jag och Petter laga mat på Helgarö.. vi får se vad det blir... hoppas det blir gott!
Trevlig helg!! :)

morgonen då inget gick bra

PUH! den här morgonen har inget gått bra... grrrrrrr... vaknade av en jobbig dröm, åt frukost som smakade bränt (ja, till och med hallonen), bilen startade inte och luktade konstigt, jobbigt telefonsamtal...osv... resultatet av den här morgonen är att mitt rum är helt upp o nedvänt och jag svettas av irritation haha! ibland är man för trött för att bara ta allt med ett leende.

meeen snart kommer min dag att bli betydligt bättre... lunch med julia kl. 13 och sen träning! HÄRLIGT...

Idre

              

Nytt år!

Var tok trött ikväll när vi kom hem från Idre... en lång och seg bilresa med dåligt före, och inte så mycket sömn under natten. Men nu kan jag inte sova! Hm. Hur som helst så har vi haft några riktigt fina dagar i Idre. Vi var ett gäng som bodde i en kompis stuga. Har åkt skidor, tolkat efter skoter uppe på fjället och sen firat nyår på en restaurang med middag och dans (haha), Petter imponerade & körde ett breaking solo och vi andra försökte hänga på så gott vi kunde;) Nu är det nytt år, 2008... det blir ett spännande år!

Julen är över också. Mat och godis i mängder och familjemys. Vi tog en promenad ner på isen på julafton efter frukosten... den var jättefin (även om man inte kunde gå så lång ut), som en tjock glasskiva. Sen fikade vi & åt julmat, kollade på Kalle Anka, spelade spel och öppnade julklappar!

Imorgon börjar mitt "nya liv" hehe... nu ska jag bli nyttig. Men nu ska jag försöka sova igen... Ska lägga upp lite bilder från jul & nyår sen.. kanske imorgon. Gonatt!

hits