Vart tog dagen vägen??

Den här dagen har gått så snabbt. Fullt upp ända sen jag gick upp. Passade på att måla brädorna till våran panelvägg imorse/förmiddags när det var fint väder. Hann grundmåla allt innan de ringde från Stadium. De hade lite kris. Slängde i mig lite mat och åkte till Tuna Park.

Jobbade från 14 - 20. När man jobbar till åtta har liksom hela kvällen gått sen när man kommer hem igen vid halv nio. Men jag är nöjd med idag. Kassan gick bra och jag sålde ett par Timberland skor (som jag rekomenderade). Ny blå jobb t-shirt också... ny för mig i alla fall.

Lämnade in mitt fönster, som jag har målat och grejat med, till en glasmästare igår för att sätta i spegelglas. När jag kom hem från jobbet stod det färdigt innanför dörren! Jättefint blev det!! Kommer bli en perfekt hallspegel.

Imorgon ska jag sova länge innan jag och mamma ska cykla till Fiholm slott. Springa en runda ska jag också göra... och äta jordgubbar :) ... och vara med Petter! Är bjudna till Hannah & Simon på kvällen. Blir mysigt.

Men nu ska jag SOVA. Godnatt :)

Man lär sig...

De senaste två veckorna har jag lärt mig att:

1. Man måste överdriva lite när man ska handla. Man äter mer än vad man tror.
2. Jag måste komma ihåg att ställa in min temugg på morgon direkt in i diskmaskinen. Annars står det 1000000 st framför datorn tillslut.
3. Jag är grym på att laga kyckling och ris med sås & svartvinbärsgelé
4. Jag inte ska ha så många blommor som mamma har :)
5. Jag älskar rutiner. Gå upp kl. 8:00, äta frukost, springa, duscha är det bästa.
6. Bensin och diesel är oerhört dyrt (det visste jag ju redan iof). I höst blir det cykel.

Ikväll/natt ska jag och Petter hämta mamma och pappa på Arlanda. Sen ska jag njuta i några veckor av att få bo hemma innan jag (vi) flyttar in till stan! Det är inte så många veckor kvar nu och det ska bli mitt livs största äventyr!!:) Åh va mysigt vi kommer få det. Snart kommer Petter hem från jobbet och han, jag och Lina ska äta tacos. Har just varit ute och sprungit intervaller, skitjobbigt och kul. Har fått ett jättestort (typ som en enkrona) skavsår i hålfoten. Bara så där. What?? Säkert 2 år gamla skor som fram tills nu format sig perfekt efter fötterna. Vill ha nya från Löplabbet. Ska börja spara.

Hade en riktigt trevlig midsommarkväll i fredags. Karin, Hannah, Simon, Aron & Lina kom hit. Vi grillade, fikade och spelade kubb. Fina vänner. Tack för en jättetrevlig kväll!! Petter har fler bilder på sin blogg.


Ett år sedan!



Idag har ett helt år gått sen vi förlovade oss :) Ganska exakt den här tiden, strax före 12 satt vi på klippan i Spanien och hade precis fått på oss våra ringar! Tiden går. Fick frukost på sängen imorse. Sen följde Petter med mig ut och sprang. Blev en lugn morgonjogg. Mysigt. Åkte in till stan för att hämta ut vigselringen som hade kommit, drack te på Waynes och kollade på träningskläder åt mig. Kände att det var på tiden att kosta på sig nånting annat än slitna mysbrallor att träna i. Ikväll har vi ätit godis och chips framför tvn. Jag är proppmätt.

Fin sommarkväll blev det. Hoppas på en bra dag imorgon! Nu är det dags att gå och lägga sig. Ska säga godnatt till Gojan som vi har på besök nu några dagar :) Sov så gott!


Hos familjen Berg!

Började dagen me en springrunda ner till Sundbyholm. Jason Mraz i öronen. Kall frisk luft, sol och vindstilla på vattnet. Helt ensam var jag förutom en vaktmästare som stod och krattade. Guldvärt! Sen har jag jobbat från 12-17. Jobbade över en timme. Petter hämtade mig och vi åkte ut till Helgarö och åt mat. Jätteskönt att vara här med lite folk omkring en! Jag och Monica har fixat lite med brudklänningen. Hon gör ett helt otroligt jobb! Den kommer bli så fin. Snart ska vi äta kvällsfika och sen ska jag nog sova. Det är märkligt vad trött man blir av ett nytt jobb. Men det är roligt att lära sig nya saker. Nu kom Petter in... han har lekt lite med sin kamerablixt ute... Sov så gott!

Studentfirande

Idag är en trött dag. Kom hem från studentfirande i Kalmar sent igårkväll. Idag var det öppet hus på Mälardalens högskola men jag orkade inte gå dit. Huvudvärk sen i onsdags som vägrar släppa. Träna och handla mat blir dagens projekt istället. Länge sen jag hade en gå-runt-i-mysbyxor-dag. Tacos och fotboll ikväll.

& GRATTIS till min storebror Anton som fyller år idag!!!!:)

Här är lite bilder från Elinas student igår :) 


      

Nu så!

Har inte kunnat logga in på bloggen. Men nu kommer en liten uppdatering! Lägger in några bilder senare.

Jag har fått jobb!:) På Stadium i Tuna Park. Jobbade min tredje dag idag. Lite tufft var det. Började 05:30 och slutade 20:10. Inventering. Men det var roligt och bra. Lärde mig mycket! Nu är jag ledig fram till söndag så jag ska åka med Petter och Anton ner till Kalmar och fira Elinas student! Packa imorgon bitti.

Igår åkte jag och Petter till Örebro. Ibland är det skönt att bara åka iväg. Stockholm kändes för stort så Örebro blev alldeles lagom! Åt lunch med Robin och Hanna, gick på stan och bara mådde bra. Jag har verkligen världens bästa kille!!! 

Nu ska jag sova. Har bara sovit typ 3 timmar i natt så imorgon blir det sovmorgon och sen mysfrukost framför nyhetsmorgon! Jaaaa:) Gonatt och sov så gott!

   

Du och jag!

   
En riktigt härlig sommardag har det varit idag! Började dagen med att springa en 50 minuters runda på morgonen, ner till Sundbyholm längs vattnet och genom skogen. Lugnt och skönt! Sen åkte jag och Petter in till stan och fixade en skattsedel åt mig och sen åkte vi till en jättefin park i Skogstorp! Åt lunch hemma hos Ardenfors, pratade lite vigsel och gick på en promenad. Efter bara några minuter kändes det som att komma ut på landet. Åkrar, hästhagar och får. Konstaterade att Skogstorp är fint.

Sen åkte vi till Sundbyholm och solade och badade lite. Anton kom och gjorde oss sällskap en liten stund. Ikväll har vi varit lite i lägenheten och tagit en promenad runt stan. Satt på bryggan på Strömsholmen och vicka med fötterna och bara hade det gott. Ikväll ska vi se en film tror jag!

Vi är så bra du och jag :) Bara 2 månader kvar tills det blir vi ännu mer på riktigt!

hits