Nödvändig shopping

Idag har jag, mamma och Lina varit i Örebro för lite nödvändig shopping. Började i Arboga med att köpa te. Ett rött, ett svart och ett grönt så att jag har ett lager i lägenheten. Nu kan du komma och dricka te hos oss hur mycket du vill Monica :) Köpte kuddar, diskmedel, bestickinredning till köket och matlådor på Ikea i Örebro. Sen åkte vi till stan och köpte present till Petter och fikade på Märtas. Igår köpte jag skolböcker, "Grundläggande folkhälsovetenskap" och "Idrottspsykologi". Den sista ingår egentligen inte i programet men jag tyckte att den verkade intressant och tänkte att den kan vara bra att ha i alla fall.

Ska åka in till lägenheten imorgon och städa har jag tänkt. Nu ska det bli fräsht och sluta lukta sågspån! Ska ta med mig cykeln in till stan så att jag kan cykla till jobbet sen i sommar och förhoppningsvis då och då i höst också. Jag och Petter gjorde klart vigselhäftena och bordsplaceringskartan igår. Skönt när man kan pricka av på listan! Ikväll blir det grillning, löprunda och fixa med gästhäfte. Kanske ett kvällsdopp också.

Ha en skön kväll!

Svettig bilresa!

Igår hade jag och Petter en riktigt jobbig dag! Åkte från Öland i strålande sol efter frukost. Kändes lite trist att veta att man skulle sitta i bilen hela dagen. Men då visste vi inte att vi skulle behöva åka med full värmefläkt hela vägen, annars hade motorn börjat koka. Var det 30 grader utomhus var det säkert 40 i bilen. Hur ofta drar man upp värmen på full effekt när det är så varmt ute?? Hade fönstrena nere hela vägen också så man kunde inte direkt sitta och småprata. Ville man nått fick man skrika, haha. Visste inte om vi skulle skratta eller gråta när vi kom hem igår kväll (vi skrattade).

Nu ska jag ut och springa... sen åka till Stadium. Lång dag. På måndag är jag ledig!!! :)

Nya tag!

Då var det snart 2 veckor kvar tills vi gifter oss oss det är dags att tänka på brudfiguren :) mycket godis och annat har det blivit nu på semestern.. men det ska man väl unna sig också! Härligt att springa på stranden på mornarna iaf. Imorgonbitti åker vi hem härifrån och sen ska jag jobba hela helgen. Hade gärna stannat kvar några dagar till... det är som att vara utomlands här när det är sol och varmt! Ne.. nu blir det nya tag. Trevlig kväll!

Mycket

Det har varit lite mycket ett tag. Hela den här veckan har gått i ett. Nu sitter vi i bilen till Öland och ska ha några dagar ledigt innan jag ska jobba igen. Petter råkade backa över kameran när vi skulle köra ut från uppfarten hemma i Ostra. Som tur var så var det bara motljusskyddet och ett minneskort som gick sönder. Puh!!

Har packat badkläder i hopp om lite sol, och träningskläder för att springa på stranden på mornarna. Intervaller med Serena Williams blir det :) Snart ska vi stanna i Norrköping och köpa lite godis.

Förlåt underbara, fina vänner att jag har så lite tid för er!! Vill hinna umgås med er alla snart!:) Kram!!

Snart ledigt!

Sundbyholm i morgonljuset är vackert. Skönt att komma igång igen med en springrunda efter förkylning och ond hälsena. Kall och frisk luft sådär tidigt på morgonen. Ska snart iväg till Stadium. 10 och 1/2 timme idag. Är inte sugen alls men vad gör man inte?

Jag och Petter åker till Öland på söndagkväll. 4 dagar ledigt sen jobb. Ibland krävs det att man åker iväg för att kunna koppla bort alla måsten och borden.

Sjukling

   

Jag är förkyld. Minns inte när jag var sjuk senast... det var säkert nån gång i höstas så jag har glömt hur jobbigt det är! Skulle städa i lägenheten idag men när jag hade lagt mig i vår sköna soffa och såg på allt stök orkade jag inte ta mig upp därifrån. Blev inte så mycket gjort. Hängde med Petter en stund på Swe på eftermiddagen. Fick en söt liten Roxy påse:)

Nu hoppas jag att halsen ska bli bättre tills på lördag då vi ska sjunga/spela på en vigsel. Guifs tränare gifter sig. Imorgon ska jag VILA (förhoppningsvis sova), köpa säng på Ikea och sen träffa Hannah, Julia och Lillit och ha picknick=) Mysigt!

Gonatt!

Jag är antagen!!

Till det Folkhälsovetenskapliga programmet i Västerås!!! Det var inte mitt förstahandsval men det känns helt rätt ändå! Nu hoppas jag bara att allt blir av, verkade vara få sökande. Men jag räknar med det. Så nu ska jag skaffa tågkort och pendla. Kunde inte haft bättre läge på lägenheten!

Nu är det Stadium några timmar innan vi ska börja snickra upp panelväggen i lägenheten!

Veckans bästa!

Kan inte sova. Antingen är det bröllopsnerverna, eller så är det bara en irriterande och kliig hals. Hoppas på att honungsvattnet jag dricker nu hjälper lite, för ursh va svårt det var att få i sig.

Veckans bästa:

* Igår åkte jag och Anton wakeboard - lycka! Första riktigt vindstilla kvällen i sommar. Ett sånt ögonblick som man vill spara.

* Middagen ikväll. Jag och mamma hade gjort en jättegod sallad med avocado, kiwi, cashewnötter och ost.. mm! Och så hade vi bakat päron & limekaka. Anton, Kate, Jane, Petter och jag var här hos mamma o pappa och åt. Mysigt.

* Sova i sin egen säng

* Målade klart all panel till fondväggen idag! I helgen ska vi kakla och snickra så att det blir färdigt!

* Bara 4 veckor kvar tills jag och Petter gifter oss den 9 augusti!!! Åh va roligt och spännande det kommer bli.

Vilodag.

Idag har jag inget jag måste göra, mer än att ta hand om packningen från Hampe. Himlen verkar spricka upp nu så jag tror att jag ska gå en långpromenad runt travbanan. Det är skönt att vara själv ibland. Kan behövas efter en intensiv (och ROLIG) Hampevecka. Har gett massor den här veckan, och fått dubbelt tillbaka. Finns mycket i huvudet nu som måste få sjunka in och landa. Grymt kul har vi haft iaf!

Samtidigt som jag är otroligt glad och tacksam så känns livet ganska hårt och framförallt svårt att förstå ibland. Barn föds, unga gifter sig och gamla dör. Det känns så skönt att få vila i Guds händer och inte behöva förstå allting. Tryggt att tro och luta sig mot evigheten.


hihi :)




hits