Längtar efter snön

Åh va jag längtar jag efter skidor och snö!! Petter har bokat resa till Chamonix i januari med några vänner... mm lite avis är jag men de kommer nog få det underbart! Och han kommer säkert ta en massa guld bilder där nere, han kommer trivas som fisken i vattnet helt enkelt:) det gör mej glad! Jag beställde en jacka igår... så nu får det gärna bli -10 och tjockt med snö överallt. Inte sånt här mesväder med duggregn och +1.

Igår bakade jag och Petter pepparkakor... eller jag bakade och Petter åt deg haha. Kollade på sista avsnittet av Greys och myste i soffan! Idag har jag tränat och ikväll ska jag åka till Petter igen (vi är lediga samtidigt för första gången på hela terminen den här veckan, så därför blir det mycket "petter tjat"). Han ska följa med mig och tanka upp min lilla bil... undviker fortfarande att åka o tanka själv. Sist var jag tvungen att be om hjälp att få upp mitt tröga tanklock haha!

Ingen dans den här veckan:( känns tråkigt! Har fått nån skada i ryggen, slitit för mycket på jobbet tror jag... Så den här veckan har det varit lugnt.. nästan så att man får myror i byxorna. Men imorgon är det gosbel konsert, och på söndag första advent! Jag ska hjälpa till att fixa fikat till kyrkan. Kommer nog bli masssa folk... skoj:)

Hejdåå


var bara tvungen

     

att pyssla lite med min nya myslampa till julen... rätt fin tycker jag! nästa helg åker stjärnan upp!

Överraskning

Idag blev jag överraskad av en kackerlacka när jag märkte t-shirts!! När jag bröt upp plasten till en förpackning innehöll den både en tee, lite gräs och en kackerlacka... uääk! Vi har en planch på jobbet me lite info och bilder på olika djur som trivs i kläder och som ibland bestämmer sig för att följa med i frakten. Jag letade upp det lilla krypet där men har glömt vart den kom ifrån... hehe, det var iaf dagens händelse.

Jag och mamma åkte till Ikea sen efter jobbet, köpte inslagspapper och julpynt.. behöver väl inte nämna att ja längtar efter julen så att jag nästan spricker:) Imorgon ska jag och Petter fika hos Lina och Aron, ska bli roligt att se deras ställe! Sen är det dans... måste leta upp lite kläder till avslutningen, våran grupp har militärtema.. hm. Snart är det Greys på tv.. mysa i soffan me lite te o mackor har blivit en onsdagsvana jag inte vill missa! Gonatt!

oj va sugen man kan bli

image156

LYX!

Ikväll kom jag hem från SPA som jag & Lina var på i helgen. Vi kände oss ganska bortkomna bland alla rutinerade spa människor... frågade om allt, fnittrade och var helt facinerade över allt :) men det var helt underbart! Bodde i ett jättemysigt vandrarhem... en röd jättesöt stuga där vi var de ända gästerna så vi hade ett helt hus för oss själva med ett stort fint kök och ett mysigt rum (me jättesköna sängar!!). Igår bada vi i bubbelpool, fick massage o ansiktsgrejs... och på kvällen var vi på "vinprovning" innan vi åt mat hehe. Det var vi och några par som var lite så där fina i kanten, som var där. Vi bidrog med några några dåliga skämt.. de andra med sina vinkunskaper. Komisk situation.

Efter en go frukost o en stund i massagestolen åkte vi hem... det var en lång resa... gjorde ett stopp på Ikea och åt lunch, & köpte en stor vas som jag ska lägga ner en ljusslinga i för att göra det lite juligt i mitt rum :) Vi var nära att tjuvstarta med lite glögg när jag släppte av Lina i Örebro, men vi höll oss... men vi lät inte bli att lyssna på julmusik i bilen. Har längtat ovanligt mycket i år... grå höst har det varit.. nu vill jag ha vinter!!!

I veckan blir det lite jobb vilket känns rätt bra nu när jag har varit ledig i mer än en vecka... träna ska ja se till o göra också! Fick ett brev av H&M förra veckan, ett "tack för din ansökan"-brev. Lite kul med tanke på att jag inte ens sökt hehe... jobbar ju genom personal proffsen. Nu ska jag sova. Är lite trött. Gonatt!


En kopp kaffe är bra för själen:)

Idag har jag varit me min vän Julia. Vi skulle dricka te. Slutade med att vi drack te, åt lunch, och drack kaffe :P det var i alla fall jättemysigt. "Många problem kan lösa sig över en kopp kaffe".. åtminstonne så är det skönt att ventilera sina tankar. Snacka tok seriöst en stund för att sekunden efteråt sitta och skratta åt något helt oväsentligt.

Imorgon ska jag och Petter åka till Sthlm! Ska leta efter en bok, "Streetart Stockholm" och för övrigt försöka hålla i plånboken så hårt jag kan. Får väl se :) kommer nog bli en rolig och skön dag!!

Snart ska jag iväg och dansa! Ska gå och kolla vart jag har gjort av mina gympaskor. Tjooo:)

snö *

   
Idag är det vinter=)

Fredagsmys

Imorse vaknade jag av att Petter kastade småsten på mitt fönster, knackade på rutan och ringde.. allt för att jag skulle vakna:) och låsa upp dörren åt honom! Det blev en mysig morgon... blev masserad på fötterna tills jag tog mig upp ur sängen, sen blev det frukost framför tv:n tills Petter skulle till jobbet. Sen gick jag och la mig igen trött som jag är och lyckades faktiskt slumra en timme... weho!!=)

Nu har jag just ätit lunch... när jag tittade ut stod det två älgar utanför fönstret:) en mamma och en kalv (säger man kalv?)... de strosade runt ett tag på tomten och sen hoppade dom in i skogen. Ska snart in till stan och dricka kaffe me Julia, och sen träna lite innan jag ska hem och ladda för Idol ikväll på Helgarö!

Nästa helg ska jag och Lina på SPA!! Åh va jag längtar!!! Ska bli så uuunderbart skönt! Missar Stadium Winterjam i Stockholm, men man kan inte vara överallt! Imorgonkväll är det premiärvisning för nån skatefilm på Raw... kanske ska man kika förbi. Och Stockholm blir det iaf på onsdag... jag och Petter ska ta en heldag där, och bara ha det bra.

Guldkväll i onsdags hemma hos Karin med nybakta scones, gott te och en sprakande brasa! mmmm...=) Nu börjar det bli dags att åka... adjöss!

Redan torsdag!!

go kväll!

redan torsdag kväll! den här veckan har gått så snabbt!! känns faktiskt lite lättare att åka till jobbet nu... har vant mig lite med de tidiga mornarna och när man liksom kommer in i rutinen så är det helt okej! känns nästan lättare att jobba en vecka i sträck än lite strö dagar här och där ibland...

har dock inte varit så glad o munter hela veckan för min bil bråkade lite med mig en morgon! så jag fick skjuss av min snälla pappa! det var ingen stor grej förutom nått som hade blivit fel när vi bytte vinterdäck, så hjulen var helt låsta... kom ingen stanns hehe! fick lite panik! men nu är det fixat. har varit sjuk också! tur att jag fått en ny vän på jobbet som servar mig med alvedon :)

imorgon är det fredaag!!! jag och petter ska ha en riktig myskväll! det var verkligen länge sen! vi ska gå på bio, på Råttatouille :) som kanske mest jag vill se.. men sen ska vi hem till petter och bara vaaa! åh.. som jag längtar!!

träffade simon idag en stund, jag tar chansen när han är hemma från jönköping! trevligt me en kopp te på sylvia! imorgon hoppas jag att jag mår lite bättre så att jag kan träna! jobbigt att va förkyld! ursh...

hoppas alla får en jätte braa helg! :) hejhej

hits