Fröken Duktig

image318Behöver jobba på att inte ta allt så seriöst hela tiden. Duktighetssyndromet tar över ibland. Måste inse att man bara är människa och att det är omöjligt att göra ALLT perfekt jämt. Vad jag önskar att jag skulle bli bättre på att bara rycka på axlarna ibland och inte haka upp mig för mycket på det jag gör fel eller inte tillräckligt bra. 

Jag vill sluta vara så mycket tävlingsmänniska, för allt är inte en tävling. Jag vill bli bättre på att bara vara. Inte jämföra mig och inte alltid ha så sjukt höga krav på mig själv. Jag vill kunna misslyckas och sen lämna det bakom mig. Lyckas och känna att jag är bra som jag är!

Ikväll blir det Sundbyholm och sen Sylvia. Jag ska bara vara.

(Rolig bild från förra året. Ser "överlycklig" ut på väg till skolan)

Jag flyr!

Det bor en galen fågel i vår trädgård. Den är helt orädd och sätter sig gärna på matbordet när man ska äta, på solstolen när man ska sola eller så flyger den bara obehagligt nära så att man får springa därifrån. Lite jobbigt känns det eftersom jag är rädd för fåglar och därför inte vågar sitta ute själv och äta fast det är strålande sol ute!! Nu ger jag upp och cyklar (flyr) till Sundbyholm istället.

Flunsan?

Så trött som jag är idag var verkligen länge sen! Vet inte när jag somnade på soffan sist. Tog en långpromenad imorse och när jag kom in kände jag mig helt utslagen. Frusen och ont i kroppen. Kröp upp i soffan med mitt tecke och bara låg där lääänge tills jag somnade. Kände mig som en litet barn.

Vaknade av att Petter ringde. Han och Anton har fixat med min bil idag. Dom är ju guld! MEN bilen stannade igen!! Den här gången ute på motorvägen och jag tyckte så synd om dom. Pappa kunde komma och bogsera hem den till Henning som ska ta en titt på bilen... Hoppas det inte blir alldeles för dyrt.

Imorgon ska jag cykla in till stan och klippa mig! Är det något jag drar mig för så är det just det. Men imorgon är det alltså dags. Skönt ska det bli. På kvällen är det lite Hampe-planering. Tjohoo det kommer bli riktigt kul tror jag!:)

Kick

image316Den här morgonen har jag cyklat in till stan, styrketränat, sprungit och cyklat hem igen! Dvs. cyklat 2 mil och sprungit 5 km.. jag är nöjd och glad=) känns tok bra i kroppen nu efter en lång skön dusch! Ännu mer härligt känns det med så fint väder ute! Nåt jag däremot har saknat ganska länge nu är att kunna lyssna på musik medan jag tränar... så snart ska jag och Petter åka in till stan och köpa en ipod åt mig! Jippi=) En rosa tror jag det blir!
Igårkväll sprang jag och Karin en runda runt Vilsta och bubblade på Bolinder (Karins jobb).. jätteskönt! Känner mig alldeles sprallig i kroppen=)

När man inte kan sova...

... för att man tänker för mycket måste man gå upp och göra nåt annat en stund.

Om fyra veckor var det ett år sen vi tog studenten. Det har gått både snabbt och långsamt. Saknar det lite faktiskt. Trodde aldrig jag skulle göra det.. men det gör jag. Eller, inte allt. Men jag saknar att träna på håltimmarna, sitta länge i matsalen med Julia, dricka kaffe vid ån, slöa på "nutida konst"... och skratta åt alla roliga situationer man hamnade i :) Det var så skönt att bara ha nån att hänga med jämt! Nån att diskutera alla ens konstiga tankar med. Sen så saknar jag musikalgruppen, Wayneshäng och flummiga danslektioner. Oj va nostalgisk man kan bli så här på kvällen.

Nu har jag målat klart nästan alla lister i lägenheten. Börjar få lite "hemmakänsla" när jag är där. Idag kom Secondhand och hämtade en fotölj och en klädhängare som vi inte ville ha. Rätt smidigt måste jag säga. På tal om Secondhand ska jag och Julia på Design utställning där på fredagkväll, efter en fika på Sylvia. Det blir schysst. Behöver lite Julia-tid.

Får se om jag somnar nu! God natt!


020508

Jag klarade det! Var osäker på om jag skulle orka men det var inga problem att springa en mil. Man blir så glad när man har vunnit lite över sig själv. Lite seg i vaderna dock. "Målarmusklerna" känns också av men det är kul när det blir så fint! När det är klart måste vi bjuda över er, alla våra vänner, på fika:) Nu ska jag bege mig in till stan! Trevlig helg!!


hits