Vårkänslor

Nästan så här glad blev jag imorse när jag tittade ut genom mitt lilla fönster ovanför sängen och det var strålande sol ute! Vår! Sen tänkte jag efter lite, och det är ju inte ens mars!! Galet! Jaja, oavsett om man borde längta efter vinter och snö fortfarande så vill jag faktiskt tänka lite på sommaren :) eller i alla fall våren...

Drack te på bron (trappen för er som envisas) i solen innan jag åkte på spinning! Puh det var jobbigt. Alla tanter hurtade på och jag fick kämpa. Tur att cykeln står still, annars hade jag kommit sist :)

Storstädning av huset och röja undan grenar från tomten är mitt uppdrag imorgon. Ska försöka hinna hjälpa Petter att städa ur sin lägenhet också. Anton & Kate ska få ha det som krypin medan de väntar på sin nya lägenhet. Annars ska jag ta det lugnt och försöka vila kroppen lite imorgon... fredagsmys framför tv:n kanske.

På lördag ska jag, mamma och Lina till Stockholm! Ska bli jättemysigt... har aldrig varit vi tre i Sthlm samtidigt förut. Nu ska jag sova... Sov gott!

Kittelfjäll 08

Har haft en toppenvecka i Kittelfjäll för, vad kan det va, åttonde året i rad!? Lite blåsigt har det varit men annars är jag helnöjd! Är lite seg så här dagen efter hemfärd. Sov sju timmar igår under dagen. Åt frukost, sov, åt lunch, sov och åkte på avslutningsfest... sen sov jag ännu mer! Skumt. Man tappar tidsperspektivet lite. Men nu har jag iaf kommit fram till att det är söndag (efter en stunds funderande) och jag ska snart ge mig ut i skogen och springa lite hade jag tänkt... och sen packa upp. Något man gärna skjuter på.

Ska lägga upp lite bilder från Kittelfjäll när jag fått dom av Petter. Jag glömde minneskortet till min kamera hemma i datorn, så det blev inte jättemycket bilder, men några! Fick låna Petters kamera och känna mig lite som en fotograf för en dag:)

Tack för en kanonbra vecka!!

        

Helt slut

Det är så underbart med helgmorgon! Har varit vaken sen halv åtta men sitter fortfarande i pjamas. Ikväll åker vi till Kittelfjäll så jag ska försöka (eller jag måste) packa allt idag. Ser inte jättemycket fram emot att sitta i bussen i natt men längtar desto mer till allt annat när vi kommit fram :) Har tänkt att jag ska ta en ganska lugn vecka... åka skidor, dricka choklad i backen, basta, läsa och inte lägga mig för sent... hehe jag är lite tråkig men det vore verkligen så sköönt att SOVA.
 
Är sjukt trött efter den här veckan. Träningsverk i nästan varenda muskel i min kropp. Har varit kullare, sprungit staffet, plockat fram redskap och varit mer eller mindre aktiv på alla lektioner jag haft. Igårkväll gjorde jag och pappa pizza och kollade på film. Jag somnade vid elva och kunde sova till halv åtta imorse. Åtta och en halv timme är godkänt.

Tack Lina & Aron för en jättemysig kväll i torsdags!! Ska ta en promenad nu innan jag sätter igång med packningen... ha det toppen!!


över förväntan

   

Nu går det undan. Jag skriver som bara den i bloggen :) Idag har varit min första dag som idrottsvikarie! Det var kul! Gick över föväntan kan man lungt säga efter en hemsk natt med 0 sömn. Imorgon har jag bara en lektion men ska försöka göra den så rolig som möjligt...

Sen ska jag fixa lite små hemlisar :) det är ju alla hjärtans dag imorgon! Någon som är bra på att komma ihåg den dagen är min pappa! Ikväll (han är borta imorgon) kom han hem med en kasse me go frukt... päron, äpple, banan, apelsin & melooon min favorit... det blir fruktsallads kvällsfika ikväll framför Greys! Men först ska jag och mamma åka och träna.

Imorgonkväll ska jag & Petter hem till Lina och Aron! Ser jag fram emot.
Dags att åka! Ha en bra kväll

Kalmar

   
I helgen har jag, Petter & Anton varit i Kalmar och hälsat på hos Elina. Det har varit mysigt och skönt att göra nånting nån annan stanns än här! Medan Petter & Anton övade (dom skulle spela på ungdomshelg där) fikade jag och Elina tillsammans me en tjej som heter Hanna på samma ställe som jag spillde ut min kaffe över Antons skor förra året. Den här gången gick det bra. Inga läskiga fiskmåsar var det heller.

Kom hem ikväll för typ 2 timmar sen. Är trött och har ont i huvudet. Ska kolla brödet ja håller på och bakar nu... Go natt!

utställning

image196

Julia & jag var en snabbis på bibblan igår och gick förbi en utställning... den här var lite rolig tycker jag! Gammal dam målar graffiti och ung tjej spelar bingo :)


Laddade in mina bilder från mobilen på datorn idag. Tror det är andra gången jag gör det... så lite kul är det. En massa blandat!


           

hits