premiär!

image71Har precis druckit en kopp te o fikat lite mors-dags fika, efter att jag och Anton varit ute o åkt lite wake! Mycket skönare o varmare idag än sist! Vi konstaterade att första åket egentligen bara är ett "det måste bli av-åk".. för när första åket är avklarat så blir man mer sugen på o åka & det är då det blir roligt...

Rolig kväll igår! Laddade för föreställningen me en fika på Waynes uteservering me tjejerna. Sen var det premiärfest och jag, Hannah och Sofie dansade hela kvällen/natten till sköna hiphop beat! Ni är så roliga:) jättesöta små vildkaniner på utegården som s & h klappade.. hehe, sjukt!
 
Nu är det 2 veckor kvar till studenten!! Galet vad det går fort nu i slutet egentligen...

första åket!

23 maj blev första åket i år för mej o Anton! Ovanligt sent, men gaah va kallt det var!! & kul :) När jag hade åkt ett tag fastnade vi i ett rep som satt fast i en boj... så jag fick ligga och vänta i vattnet tills den var loss, burr!! Tur att jag hade mössa o varma kläder med mig. Kate tyckte att vi svenskar är bra konstiga ibland... kan förstå henne :)
Lina fyllde år också, blev grillmat och presenter och mys! 

Ikväll är det premiär för musikalen, och sen premiärfest! Men nu skiner solen så jag nog sätta mig ute en stund... hej!


Tack för helg!

HELG! åh va underbart... länge sen jag var så här trött.. har ätit jordgubbar och kollat på film med familjen och bara slappat i mysbyxor! Ska snart gå och lägga mig tror ja, hela jag skriker efter sömn.

Den här veckan har det hänt mycket, och lite på samma gång! I onsdags hade vi vår sista musik konsert i skolan... kändes skönt att det var det sista uppträdandet man gjorde i skolan. Skönt att slippa prestera och bli bedömd... för mig funkar det inte när sång o musik är lika med skoljobb.

I torsdags började apu:n... jag och danstjejerna köpte fika på pressbyrån och satt utanför smedjan i solen hela förmiddagen & lyssnade på dragspelsmusik fram till lunch:) Sen har vi mest kollat på musikal rep. Gissar att de här veckorna kan bli ganska långsamma! Har iaf pratat om att jag, Sofie, Hannah och Sandra ska fortsätta dansa ihop sen.. vore skoj!!

Ne, ska ta och spela lite piano nu innan de andra går o lägger sig så att jag inte behöver väcka nån sen:) här kommer lite bilder från veckan...

         

hits