Skolstart

Första skoldagen efter sommarledigheten. Börjat med Träningsfysiologin. Idag har vi haft Muskelfysiologi och bland annat pratat om olika muskelfiber-typer. Mycket att ta in och lära sig, så jag ska sätta mig och plugga på lite ikväll. Verkar som en rolig men ganska svår kurs. Kommer innehålla en muskellaboration och en konditionslaboration. Roligt att få vara lite praktisk :)

I helgen var Max och Liselotte här. Igår var vi i Stockholm. Det var festligt och grymt mycket folk överallt! Härligt väder fick vi också, soligt och inte för varmt. Sprang på 50:56. Hade varit kul att komma under 50, men jag är nöjd ändå. Efteråt gick vi och åt på ett mysigt ställe innan vi åkte hemåt...
Mmm... och nu har vi precis ätit en jättegod omelett och druckit lite te... Ska väl ta tag i det där plugget nu då! Trevlig kväll!

Tidig morgon

Är det inte onödigt att vakna kl fem på en sovmorgon och inte kunna somna om? Det tycker jag. Det verkar bli en fin dag i alla fall. Solen skiner på hustaken. Ska iväg och träna på förmiddagen, kanske får jag lite sällskap av Tove. 

Snart börjar helgen närma sig också. Tror att jag ska cykla hem till Ostra idag och låna köket där. Ska baka bröd och göra tacopaj som jag kan bjuda Max och Liselotte på när de kommer på lördag. På söndag ska vi till Stockholm. Jag och Liselotte ska springa tjejmilen! 

I måndags var familjen Löfholm här och åt lunch med oss! Det var mysigt! Eventuellt har de lockat med oss till Norge i september för att surfa! Det är mkt som händer i höst, men om vi hinner vore det en superkul grej!!

Igår fikade vi med Simon som flyttar till Jönköping i veckan. Det blir tomt utan våra vänner här! Ni ska veta att ni är så välkomna att hälsa på oss!!! 

Nu ska jag titta lite på Nyhetsmorgon och dricka en stor kopp te!

Australia

Äntligen är biljetterna till Australien över jul och nyår bokade!!! :)

Vilken semester!!

Nu är vi tillbaka i Älsklingstuna igen, hemma på Smedjegatan. Vilken semester vi haft!!! Norrland är vackert på sommarn!

Efter några dagar hos mormor och morfar i Flurkmark och bröllop i Robertsfors åkte vi ner till Hallen där vi bodde hos familjen Widholm i deras nya hus. Vi cyklade i fjällen på dagarna och myste hemma hos dom på kvällarna. Hälsade på Löfholms också och hann med att testa deras nya ramp. Bröllopsdagen firades i Åre med picknick vid Ristafallet, kabinbana upp på Åreskutan och lite strosning på Åres torg. 

Sedan åkte vi vidare till Hemavan där vi åkte helikopter och fjällvandrade tillsammans med mamma och pappa genom Syterskalet. Det var häftigt!! Man känner sig väldigt liten bland alla stora mäktiga berg.

Från Hemavan åkte vi tillbaks till Umeå för att köra forsränning med Karolina och Daniel. Tre forsar i Vindelälven åkte vi ner för. Det var superkul och får kanske bli ett återkommande inslag i våra Umeå-semestrar :) 

Nu är vi som sagt hemma igen och det är rättså skönt faktiskt. Det känns att vi har bott i en resväska ett tag. Nu ser vi fram emot att börja jobba och plugga och komma tillbaka till vardagen. Tror att det kommer att bli en riktigt bra höst. Ska läsa Träningsfysiologi, Hälsa och miljö, Kost och fysisk aktivitet och Idrottspsykologi. Bara en massa roligt :) förhoppningsvis! Sen säger det bara "svisch" så är vi på Australiens vita stränder i vinter ;) tjoho!! 

Nu, den närmsta tiden, blir det hårdkörning inför Tjejmilen och Sthlm halvmara. Förhoppningsvis lite wakeboard också innan det blir för kallt!:) Puh... Ikväll ska det i alla fall slappas!! Trevlig kväll!

hits