Vilken semester!!

Nu är vi tillbaka i Älsklingstuna igen, hemma på Smedjegatan. Vilken semester vi haft!!! Norrland är vackert på sommarn!

Efter några dagar hos mormor och morfar i Flurkmark och bröllop i Robertsfors åkte vi ner till Hallen där vi bodde hos familjen Widholm i deras nya hus. Vi cyklade i fjällen på dagarna och myste hemma hos dom på kvällarna. Hälsade på Löfholms också och hann med att testa deras nya ramp. Bröllopsdagen firades i Åre med picknick vid Ristafallet, kabinbana upp på Åreskutan och lite strosning på Åres torg. 

Sedan åkte vi vidare till Hemavan där vi åkte helikopter och fjällvandrade tillsammans med mamma och pappa genom Syterskalet. Det var häftigt!! Man känner sig väldigt liten bland alla stora mäktiga berg.

Från Hemavan åkte vi tillbaks till Umeå för att köra forsränning med Karolina och Daniel. Tre forsar i Vindelälven åkte vi ner för. Det var superkul och får kanske bli ett återkommande inslag i våra Umeå-semestrar :) 

Nu är vi som sagt hemma igen och det är rättså skönt faktiskt. Det känns att vi har bott i en resväska ett tag. Nu ser vi fram emot att börja jobba och plugga och komma tillbaka till vardagen. Tror att det kommer att bli en riktigt bra höst. Ska läsa Träningsfysiologi, Hälsa och miljö, Kost och fysisk aktivitet och Idrottspsykologi. Bara en massa roligt :) förhoppningsvis! Sen säger det bara "svisch" så är vi på Australiens vita stränder i vinter ;) tjoho!! 

Nu, den närmsta tiden, blir det hårdkörning inför Tjejmilen och Sthlm halvmara. Förhoppningsvis lite wakeboard också innan det blir för kallt!:) Puh... Ikväll ska det i alla fall slappas!! Trevlig kväll!

Kommentarer:
Postat av: Monica

Kul att ha er på hemmaplan igen.

Tycker om er.

Kram Monica

2009-08-17 @ 08:26:28
Postat av: Malin

Tycker om er med! Hoppas vi ses snart igen! kram

2009-08-17 @ 11:57:27

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits