fel

När jag vaknade imorse kände jag mig bara helt fel. Det finns såna dagar.
 
Springrunda och lunch ute i solen. Små guldkorn som gör mig glad. Jag och Petter hade en jättemysig dag igår. Jag sökte jobb, sen fikade vi på Waynes och bara njöt av varandras sällskap. Blev inspirerade att fixa i lägenheten efter rundan på Ikea. Snart ska vi lägga upp våran önskelista,
www.malinochpetter.com.

Middag hos Lina innan vi åkte hem. En timme i pärlan känns längre än en timme, hehe.

Jag älskar dig Petter!

Städa och gå en promenad är det som gäller...


Alive Conference

Nu har man hämtat sig lite från påskhelgen och Alive Conference. Massa helbra undervisning och möten. Det bubblar fortfarande i mig. Uppmuntrad och utmanad på samma gång, som Lina skrev. Var helt slut i måndags. Så mycket tankar & upplevelser att sortera.

Idag är en helt strålande fin dag!! Har precis varit ute och sprungit en riktigt lång runda i solen och snart ska jag hoppa in i duschen... åh vad det är skönt att ta ut sig ordentligt ibland. Sen ska jag och Petter åka till Örebro. Jag ska söka jobb och så ska vi gå på Ikea och bara ha en dag tillsammans! Är bjudna på middag hos syster innan vi åker hem.

Elina och Anton kom förbi igårkväll. Fika och skratt åt pinsamma bilder. Roligt att ses! Nej nu ska jag göra iordning mig och leta efter någon tänkbar lunch i kylskåpet. Hejdå!

GLAD PÅSK

Idag för lite mindre än 2000 år sen så dog Jesus på ett kors. Det största och coolaste är att det inte slutade där. Inte bara genom att han uppstod, utan för att vi får känna honom idag och i evighet! Jag har varken hört om eller upplevt någon annan religion som har en så kärleksfull Gud som i kristendomen. Han är den största kärleken i mitt liv, min pappa o bästa vän! Du kan läsa om påsken i bibeln eller kolla på "The passion of Christ" om du får nog av godis och fjädrar i helgen. Eller så kan du komma på Alive conference, det är kvällsmöten kl. 20 och ikväll är det nattvard & unplugged också kl. 22. Tror att det kommer bli jättefint!

        

http://www.youtube.com/watch?v=ZB7Qyc1sTsM&feature=related

Savior I come
Quiet my soul remember
Redemptions hill
Where Your blood was spilled
For my ransom

Everything I once held dear
I count it all as lost

Lead me to the cross
Where Your love poured out
Bring me to my knees
Lord I lay me down
Rid me of myself
I belong to You
Lead me, lead me to the cross

You were as I
Tempted and trialed
You are
The word became flesh
Bore my sin and death
Now you're risen

To your heart
To your heart
Lead me to your heart
Lead me to your heart

Kalas i Umeå

Nu har jag just kommit hem från Uppsala! Tåget blev försenat ifrån Uppsala så jag missade tåget i Sala. Så jag fick ta en buss till Västerås där tåget som skulle vidare till Eskilstuna inte gick förrns kl 18!! Men min pappa kom till undsättning i nya bilen :)

Har varit och hälsat på Malina över helgen. Vi började me te och kaka på ett fik när jag kom... satt där i tre timmar!! Tror aldrig jag har fikat så länge:) det var mysigt! Sen gjorde vi lite plockmat som vi åt tillsammans med några av Malinas kompisar innan vi gick på en melodifestivalfest. Gick vidare hem till några andra och sen gick vi hem och sa inte gonatt förns vid tre. Har träffat mycket folk som jag inte kommer ihåg namnen på nu, men det var trevligt.  Imorse var vi på gudstjänst i Domkyrkan. Jättevackert.

I torsdagskväll kom jag hem från Umeå också där det har varit kalas för min moster som fyllde 50. Mycket kaffe och tårta har det blivit. Mycket sitta still. Har pluggat lite på högskoleprovet och läst en bra bok. Tagit det lugnt helt enkelt. Det kanske man behöver ibland också. Roligt att träffa mormor och morfar. Det blir ju inte så ofta eftersom det är så långt.

Ikväll ska jag och Petter åka och titta lite på våran blivande lägenhet:) den kommer att bli jättemysig! Eftersom vi får tillgång till den redan i maj har vi tänkt att vi ska fixa iordning den lite nu fram till sommarn. Har massa inspiration!  Jag och Monica tog lite mått till brudklänningen i fredags och så fick jag hem lite olika tygprover... iiiih det är ju nästan bara 4 månader kvar!!!

 

slarver?

Nu var det det här med packning igen. Åker till norrland idag. Jag har alltid haft lätt, och så även denna gång, att skriva listor på vad jag ska ha med mig men när det kommer till själva packandet så drar jag gärna ut på det tills jag verkligen måste.

Ibland blir jag lite förvånad över mig själv. Jag älskar att göra fint omkring mig. Ändå ser mitt rum alldeles för ofta ut som ett ända hav av kläder och prylar. Det är ju så roligt att plocka fram! Kanske sitter det kvar sen jag var liten. Igår tog jag ner min låda (som brukar stå så fint på min hylla) med pärlor och pyssel och kände mig jätteinspirerad... plockade fram ståltråd, snöre, pärlor.. och sen dök det upp nånting mitt i alltihopa så nu ligger mitt pyssel halvfärdigt och utspritt över golvet. Konstigt nog har jag ändå någon slags ordning mitt i all röra.

I min almanacka kan man få för sig att jag är en väldigt ambitiös person. Vissa dagar står nästan löjligt utförligt vad jag ska göra, t.om. mattider brukar få stå med. Konstigt att man kan vara så pedantisk på vissa områden men annars en riktig slarver!

typiskt mig:)

Det var så träffande så jag var tvungen att köpa det, haha! Nu har jag ett nytt skrivblock för alla mina listor, kom-ihåg-saker, böner, dagbok, låtar osv osv... jag skriver ner allt!

hits