290408

image303Hallå bloggen!
Igår målade vi klart stora rummet & unnade oss en fika på stan tillsammans me Anton bara för att vi var så duktiga :) Sen skulle vi åka och lämna cd-skivor med musiken till bröllopet till alla musiker men då startade inte min lilla bil! Min hjälte till bror kom och bogserade oss hem till Ostra (andra gången den här veckan som vi måste bogsera bilen).

Åkte och köpte golv på Ikea. Kanske kan börja lägga det i helgen! Det närmsta projektet blir att fixa till "köket". Har rivit ut skåpen där inne och ska sätta upp ny väv, måla vitt och sätta upp hyllor... blir nice! Men först ska vi ut till Helgarö och fixa lite me deras båt och vara ute i solen.
     


Festligheter

Mamma och pappa har fyllt 49 i helgen. Mamma idag och pappa igår (de var med i samma födelseannons, bredvid varandra, lite coolt). Har firat med frukost på sängen och middag. Igårkväll hade dom fest hemma i Sundbyholm.

Idag har jag och Petter målat om i lägenheten. Från latte till grått. Har hållt på hela dagen och kvällen... det är så kul att det är svårt att slita sig, men nu är man skapligt trött. Åt kvällsfika med "grannen" Olivia innan vi åkte hem :) kommer bli jätteskoj sen när vi flyttar in så kan man bara hänga o kolla på tv eller fika ihop. Imorgon blir det ännu mera fix och en sväng till Ikea för att köpa golv.

Nu är jag sjukt trött. Tror att jag har en öroninflamation på gång... inte kul.
Gonatt!

snart åker båten & brädan i :)

Idag har jag:
 
- Köpt färg & tejp
- Köpt biljetter till secondhand utställningen & passat på att lämna in lite kläder
- Druckit en kopp kaffe med Karin
- Varit ute och sprungit
- Målat (jag har blivit tokig i vitt)

Ikväll ska vi grilla i Sundbyholm ett gäng. Det blir mysigt! Snart är det dags att pluppa i båten också... jag längtar! Ska limma igen några små sprickor på min wakeboard i eftermiddag om jag hinner. Man vet ju aldrig, det har ju faktiskt hänt att vi har åkt redan i april :)

image297


180408

image294
Nu är jag hemma i Eskilstuna igen! Mamma hämtade mig på station igår när jag kom med tåget från Örebro (sov över en natt hos Lina på vägen hem). Känns gott med lite färg på näsan efter några dagar i fjällen. Vi sa det när vi stod i liften i tisdags att det här kan vi leva på länge!

Det är riktigt vårväder ute nu, så ikväll ska jag ta fram ett gammalt fönster som jag har sparat och måla det vitt. Är tänkt att det ska bli våran hallspegel till lägenheten. Nu är det bara två veckor kvar tills vi får tillgång till den!!! Det ska målas, snickras och bytas golv. Kanske inte allt på en gång, vi flyttar ju inte in helt förns i augusti. Oj va kreativ jag känner mig nu...


HÄRLIGT.

Har precis kommit hem från en dag i fjällen, Bydalen. Vi har haft sån tur med vädret!! Igår var det mulet på morgonen men sen sprack det upp och idag har det varit strålande sol hela dagen! UNDERBART! Igårkväll när vi kom hem från backen åkte vi skoter, Petter var överlycklig :) Han har förresten skaffat en blogg nu: petterberg.blogg.se. Imorgon åker vi hemåt!

 

Tjo

   
Nu åker vi till fjällen! Bus, skoj och skidåkning i några dagar :)

same same but different

Så vad har hänt sen sist jag skrev? Dagarna rullar på. Va snabbt allt går!!

I lördags skrev jag högskoleprovet. Kände mig inte alls särskillt smart, men det var en ganska trevlig dag ändå. Såg många välbekanta ansikten och fick lite första-dagen-i-skolan-känslor.

I onsdags träffade vi värdarna och pratade bröllop. Vi är så glada och tacksamma att dom ger av sin tid och energi för att ställa upp för oss på vårat bröllop! Guld!

Igårkväll var jag och Petter i Helgarö och spelade playstation, fikade och kollade på film (hade jag bara kommit ihåg namnet på filmen hade jag varnat er allihop för att se den). Blev sjukt sugna på fjällen och skidor! Löser det sig med jobb och bil åker vi upp till Bydalen imorgon eftermiddag efter chokladprovningen som jag och Julia ska på :)

Känner mig så välsignad, på en massa olika sätt.


Nu ska ni få höra...

Var med om en mycket otippad händelse idag. Jag och Petter tog med oss lite picknick och våra longboards till Sundbyholm. Satt och njöt i solen på bryggan nere vid badplatsen, matade ankor och fikade. Sen kom Lina och Aron gåendes längs stranden och hade tänkt samma sak som vi! Det var trevligt! Sen helt plötsligt när vi sitter där så hör man ett litet "plums". Min ring föll bara av och lyckades pricka springan mellan brädorna på bryggan. Med tanke på att den låg under bryggan, på botten i ett ganska iskallt vatten kände man sig inte direkt sugen att hoppa i efter.

Så ganska snopna satte vi oss i bilen på väg hem och var beredda att beställa en ny. Känns ju inte riktigt som samma sak med en ny. Även om den ser likadan ut är det ju inte orginalet. Men men. Petter tyckte att vi skulle ringa dykcenter och kolla om dom kunde komma och dyka efter den. Jag var tveksam men Petter ringde och de skulle komma direkt!

Vi mötte dom i Sundbyholm. Kändes lite pinsamt när en kille i full dykarutrustning hoppade i för att leta efter min lilla ring. Hur som helst plaskade han runt ett bra tag och efter ett tag kom han upp och sa att det var svårt att se något pga allt sjögräs under bryggan men att han skulle försöka en gång till så vi bad en bön till Gud att han skulle hitta den och JAVISST, andra gången kom han upp med ringen i handen! Vi blev så glada!! :) 

500 :- fick jag pröjsa men åh va värt! Jätte tacksamma och något generade åkte vi hem igen. Här har ni lite bilder från äventyret ;)


frid

Saker och ting börjar falla på plats. Bröllopsplaner, lägenhet och utbildning. Skickar ansökan ikväll till ett antal olika utbildningar men hoppas så klart på mitt förstahandsval. Bestämde mig för ordningen så sent som idag, men just nu känner jag frid. Lägger resten i Guds händer och låter honom sköta resten. Nu har jag gjort mitt. Ska försöka slappna av...

hits