HÄRLIGT.

Har precis kommit hem från en dag i fjällen, Bydalen. Vi har haft sån tur med vädret!! Igår var det mulet på morgonen men sen sprack det upp och idag har det varit strålande sol hela dagen! UNDERBART! Igårkväll när vi kom hem från backen åkte vi skoter, Petter var överlycklig :) Han har förresten skaffat en blogg nu: petterberg.blogg.se. Imorgon åker vi hemåt!

 

Kommentarer:
Postat av: Klara

hoppas du har haft en bra dag (: gå gärna in på min blogg och svara på vem som bär upp den bäst. kylie minogue vs keira knightley :)

Postat av: Evelina

Ser härligt ut!!:) Ha en toppenbra fortsättning på dan!!

Postat av: Olivia Widholm

tack för bil skjusen . hoppas det går bra med inter... (stavning?) kramar

2008-04-16 @ 22:21:20
URL: http://sevenwords.blogg.se
Postat av: lovisa

hej. va kul att ni fick vara hemma där.. jag lyckades faktiskt bara åka längdskider men d e kul också!avis på er(: jag saknar också dig,d va synd att man knappt hann d i etuna, men du vet att du alltid få komma ner nån helg! jag må rätt bra,men d e såå mkt som snurrar i min hjärna! jag har sökt till högskola i ö-sund så kanske flyttar jag hem... man pallar inte me jönköping när d enda man längtar till e sitt jobb,alla flyttar härifrån! men d e okej! ha de jättebra o hoppas att intervjun gick bra/kramar i 1000

2008-04-17 @ 20:00:13
URL: http://l0ollan.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits