ume

       

hallå!
är hos mormor & morfar i flurkmark/umeå där vi har varit i snart en vecka, jag, petter, mamma och lina! lånar mosters internet... har inte haft tillgång till det sen hampe! man känner sig lätt lite isolerad från omvärlden utan hemtelefon, internet, tv.. eller pengar på mobilen.

vi har köpt en till longboard nu på stale inne i umeå.. igår gjorde jag en vurpa och skrapade knän och hand.. och ring!!! har haft ring på fingret i en månad och den är redan halvt förstörd. nu ska den lämnas in på lite reparation:) och gravering! hälsade på några vänner till petter igår i vännäs, sen var vi och bowlade på kvällen med min kusin, hennes kille och några vänner till dom... jag kom sist, hehe.

har varit på bio också, på pirates. och varit på stan! ikväll blir det grill om vädret tillåter. på måndag åker vi hem härifrån och drar direkt ner till mjölby där vi stannar hos elina & samuel en natt, och sen åker vi ner till öland!

hoppas att ni har det bra!:) kram! malin

hej vänner:)

Länge sen jag skrev! Har inte haft tid och ork.. och inte internet heller, men nu är jag laddad! Sitter på Hampe nu och laddar för o sjunga. Petter tog (inte helt oväntat) med sig sin mac så att man kan koppla upp sig på internet. Nu är jag iaf en förlovad ung dam o de känns jättebra:) fjärilar i magen o kär som bara den! Tack för alla grattis!

Hade en riktigt skön vecka i Spanien... har busat, lekt o pratat en massa!:) Och kollat på wakeboard från klippan som Petter friade till mig på! Det gjorde han ungefär kl. 23:15 måndagen den 18 juni och det var stjärnklart och jättefint. Vi var lite fnissiga hehe... mm, mysigt var det.

Fick en helsnygg skatehjälm innan jag åkte hit som ja ska åka i när jag kommer hem! Vore skönt att slippa de riktigt hårda smällarna som man lyckas få ibland. Ingen hjärnskakning o svullna kinder o ögon i år!:)

Har flyttat också. Mitt liv har varit lite hektiskt den senaste månaden... men nu bor jag iaf i Sundbyholm! Kom och hälsa på mej:) så bjuder jag på jättegott fika.

Ne... nu ska jag vara lite mer social! Det är riktigt bra här iaf:) adjö!

hits