Träningsvärk

Upptäckte just att jag fått blåmärken längs benen efter den enorma träningsvärken jag haft i veckan. Det, plus en nyvaccinerad arm gör mig ganska stel! Nu ska det stretchas och smörjas med linement. Sen ska jag krypa upp i soffan och se på film. Trevlig valborg!:)

Grattis mamma & pappa!!!


Sovmorgon

God morgon!

Efter en lång frukost och slöande är det snart dags att ge sig iväg till Forever på Funktionell träning. Skönt med sovmorgon och lite ledigt!

Köket som det ser ut nu efter lite pyssel... Kom och fika :)

I'm in love

with a lamp.

Inspiration

Vet inte om det är vårkänslorna som spritter i kroppen, men jag längtar så mycket efter att lägga på en växel i träningen! Nu börjar ju bästa årstiden för både löpning och cykling! Härligt!

Igår var jag på ett jätte bra träningspass med en inspirerande instruktör! Att göra sig av med gammal energi och fylla på med ny frisk energi är bland det bästa och roligaste som finns!! För lite inspiration, besök hennes hemsida!

Ett CP-bra liv

Sitter och lyssnar på Jonas Helgesson i "Efter tio" (21 april) som skrivit böckerna "Grabben i kuvösen bredvid" och "Ett CP-bra liv". Har du möjlighet, lyssna på programmet på tv4play.se eller läs hans böcker. Morgonens predikan!

Lättnad

Vilken lättnad att jag klarade tentan i hälsofrämjande arbete!!! Vet inte hur det gick till, för jag har nog aldrig känt mig så missnöjd efter en tenta förut - antagligen helt i onödan då, skönt! Nu väntar en ny tenta i företagsekonomi som jag ska skriva i Västerås i eftermiddag. Puh. Jag laddar för fullt här hemma med en rykande färsk latte. Mums!
Vädret måste ha fått en knäpp den här morgonen. Först snö, sen sol, sen regn, sen sol. Men är det april så är det. Nu skiner i alla fall solen... från en bitvis blå himmel.

I kväll väntar helgen och i morgon bitti ska vi åka till Västerås igen för att köpa en skänk som vi hittat på blocket. Efter en liten makeover kommer den bli kanonsnygg!:)

Påsk

Vilka tråkiga inlägg det har blivit, utan bilder. Senaste tiden har vi varit fullt upptagna med påskfirande och semester i Kittelfjäll! Det har blivit både längd och utförsåkning, goda hotellfrukostar och gott sällskap.

Det har varit så fint väder här idag så jag har passat på att städa igenom lägenheten, vädra och hänga ut mattor och ätit lunch på balkongen. Det är så skönt när solen skiner in genom fönstret på rena golv och det luktar nystädat! Jag och Petter har köpt lite nya skor idag också. Var sitt par Nike Lunarglide+ och ett par skateskor åt Petter :) Men nu ska jag ta vid där jag slutade i förmiddags, dvs plugga ekonomi. Testa skorna får jag göra imorgon!

hits