Den där hissen alltså...

Vi har världens märkligaste, konstigaste och knasigaste hiss. Ungefär en gång om dagen fungerar den inte. Tycker synd om grannarna med barnvagnar och grejer (bor längst upp). Har kommit väldigt lindrigt undan och inte fastnat i hissen - förns idag! Gick in och ställde mig och tryckte på B som vanligt. Då hoppade den till och sjönk ner en bit och stannade.. jaha... och dörren gick inte att öppna. När jag hade väntat ett tag ringde jag till Otis och hoppades att de skulle få ut mig.
Sen ryckte hissen med jämna mellanrum till och sjönk ner ca 1 dm i taget. Ungefär var fjärde gång åkte den i en väldans fart neråt någon meter istället. Ungefär lagom tills de kom från Otis hade hissen bestämt sig för att åka ner till källarn (fast knappen till bottenvåningen var intryckt) och jag kom ut av mig själv... Åh jag blir tokig på den där hissen!!! Absolut INTE att lita på. Från och med nu är det bara trapporna som gäller. 

Kommentarer:
Postat av: Hannah

Usch, läskigt. Ja, jag har inte litat på den där hissen sen Elina bodde där. Men nu tar jag nog också trapporna i fortsättningen. I alla fall tills nästa bebbe kommer. Manne kan ju gå han med.

Laga middag tillsammans låter ju som en toppen ide. någon dag nästa vecka kanske?? kram kram


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits