Norrland - Flurkmark

Nu är vi i Flurkmark och hälsar på mormor och morfar. Igår var vi inne i Umeå en sväng på förmiddagen och satt ute och grillade på kvällen. Jag har varit ute och sprungit lite också, här i de Norrländska skogarna och är glad att jag inte såg någon björn. Det har tydligen varit mycket björn i år. Petter såg en älg när han var ute och cyklade som han först trodde var en björn... läskigt! 

Vi har bestämt en runda vi ska cykla på måndag när vi kommer till Åre kommer att gå upp på Anarisfjället. Cykelutrustningen har också testats idag :) 

Idag fyller Petter 22 år så vi har just firat honom med tårta och paket!! GRATTIS!!!!!:)

Fixardag

Puh, vad snabbt tiden går när man har mycket att göra!! Trots att vi gick upp tidigt känns det som att tiden bara rinner iväg. Har hunnit springa en runda på 70 min, packat, köpt present till lilla Kima (Elina och Samuels flicka) och fikat kaffe och macka på stan. Nu sitter jag och väntar på Petter som håller på och klipper ihop en film till Rebecka och Johannes bröllop. Vi ska åka och hämta min cykel som varit inne på lagning, åka till Helgarö och fira Petters 22 års dag i förskott och packa ner alla nytvättade kläder som hängt på tork innan vi lägger oss. Sover över i Ostra i natt och ska försöka komma iväg till Umeå tidigt imorgonbitti. Sen väntar några härliga semesterveckor i Norrland. Tjoho! 

Packa upp - packa nytt

Hemma igen efter en vecka i familjen Bergs mysiga tält på Öland. Nu ska det packas upp, tvättas och packas nytt. Lite klurig packning faktiskt. Festklänning och hårfön tillsammans med ryggskydd och cykelshorts. Kamerautrustning ska också få plats... + skateboard och cyklar. Vart ska man börja? Hur som helst ska det bli väldigt skönt att komma upp till Norrland lite. Hälsa på mormor och morfar och gå på bröllop för att sen vara lite mer aktiv med cykling och fjällvandring. Ser fram emot att åka helikopter! 

Förutom att skriva packningslista och tvätta ska vi njuta lite av att vara hemma i stan idag. Duscha länge, kolla på film och allt sånt där man uppskattar efter en veckas camping. 

Lite bilder från Öland!

Vi ska flytta!!

I oktober ska vi få ett nytt hem! En fin tvåa som vi kommer att göra jättemysig:) Tänk vilket lyx med diskmaskin och tvättmaskin! Och hall, kök, sovrum och vardagsrum :) och balkong!!!

50 dagar kvar

- till Stockholm Halvmarathon! Och det känns väl sådär just nu när man är sjuk och inte orkar nånting. Snuva, halsont och så lite ögoninflammation på det... ÅH!! Jag blir stressad.

Örebro

Igår var jag och mamma i Örebro och strosade runt lite. Började med en mysig fika på Stallbacken, kaffe och macka. Sen gick vi runt i lite affärer och njöt av solen som tittade fram bakom molnen. Innan vi åkte hem satte vi oss vid en Sushi-restaurang precis bredvid slottet och åt mat. Fin dag!!
 
Idag är det riktigt förkylt... hes, hostig och snorig... kroppen värker. Om det inte vore för det hade det varit roligt med en lång springrunda ikväll. Vädret är perfekt! Istället kurerar jag mig med tjejfilm och en kopp te... men det är väl okej det med! :) Trevlig kväll!

Rebeckas möhippa!


Igår hade vi möhippa för Rebecka. "Avkoppling" blev temat för dagen som började med lunch och kaffe på Sylvia, sedan relax och bad i Örebro på Gustavsvik och tillsist middag hemma hos Nilssons i Tumbo. Tack Rebecka för en mysig dag!!


Fotokväll

Åskan bjöd på ett fint sken så vi gick ut och fotade! Här är några smakprov :)

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en vecka på Hampe där vi har haft det riktigt härligt, Gud är god! Men borta bra - hemma bäst. Det är skönt att vara hemma igen. Idag har vi varit på visning på en lägenhet. Vi vågar inte hoppas, men ni vet hur man (jag) är... möblerar och nästan flyttar in i fantasin. Får väl se hur det blir :)

Har suttit ner och planerat lite för vår nästa lilla semester som blir en riktig Norrlandsresa. Först upp till Umeå för att hälsa på släkten där och gå på Rebecka och Johannes bröllop, sen ner till Åre för en veckas cykling och tillsist upp till Hemavan för att ta helikopter upp till en topp och fjällvandra. Firar vår bröllopsdag också... kanske på en fjälltopp :)  



hits