God Jul

Åh, solen lyser på taken här i stan! Det är kallt, snö och så VACKERT! Det är mysigt att sitta och dricka te med julmusik, gran och tända ljus i adventsljusstaken. Hemtenta och rapport är färdig så nu ska jag bara vara helt ledig i tre veckor!!! Två vetenskapliga artiklar hänger dock med som flygplansunderhållning, för om två dagar sitter vi på planet till Australien! Hoppas ni som är hemma får en riktigt mysig och vit jul!!!

Vi ska i alla fall ha lite julmys ute på landet idag med familjen Berg, och ikväll hem till Lennartssons på dopp i grytan!

Vad tycker ni om Petters nya googles?;)

Färgklick

Var bara tvungen att lägga upp en bild på vår amaryllis! En riktig färgklick :)

Små projekt

Idag har jag köpt två kabelvindor som ska bli våra sängbord!
Hallspegel och klädhängare har kommit upp!

Form

Jag tycker att det är orättvist att jag som gick och la mig i hyffsad tid igår har sovit lika lite som grannen ovanför som har partat hela natten! Puh. Skönt att det är lördag. Nu när jag ändå är uppe ska jag förbereda lite frukostmys framför tvn med kardemummascones och Earl grey.
Idag ska vi framkalla en förstoring av den här bilden på canvas duk. Jag tycker den är cool med alla former i bakgrunden!

Dagens bästa

Jag gör som min vän Maria och listar det bästa med idag, för det är så bra. Det som har varit dåligt har man ju en förmåga att komma ihåg i alla fall.

- Har fått en hel del gjort idag på min rapport, och har dessutom fått trevligt sällskap i datasalen!

- Kört ett tufft men roligt cykelpass som gav mig massa energi! Och det betyder också att jag klarat mig undan med lindriga biverkningar från svininfluensa-vaccinet.

- Vi städade igår så därför slipper vi göra det i helgen och kan bara njuta av ett nystädat och rent hem.

- Vi gör absolut ingenting ikväll, men har det ganska mysigt ändå!

Trevligt fredagsmys!

Lite lägenhet

Anton och Kate, här får ni några sneak-peaks från vårat nya hem :)
Väggbelysning och stjärna i sovrummet.
Arbetsplats.
Vardagsrum.

1 december

Idag är det den första december. Nu är det vinter och inte höst, det känns härligt tycker jag :) och bara 21 dagar kvar tills vi åker till AUSTRALIEN!

hits